Big City Life flyttar till USA

EvaOlsson BigCityLife såld till USA

Från Milano till USA

Efter en vecka hemma efter utställningen i Milano blev den i förra veckan såld till USA.

För en tid sedan blev jag kontaktad av en ung musiker, Davis Hammer, som frågade om jag kunde tänka mig att ha en av mina målningar på hans kommande skivomslag. Jag tyckte det lät roligt och efter lite kommunikation fram och tillbaka om tackade ja efter att ha fått lyssna lite till deras musik.

Det känns fantastiskt roligt att få vara en liten, liten del av detta nya bands första steg och jag hoppas de får skivkontrakt och att något bolag vill satsa på dem. Jag lyssnar mycket på musik och tyckte mycket om det jag hörde.

När vi hade kommit överens om lite former fick jag ett meddelande från Davis att han även ville köpa originalet. Fantastiskt roligt och i fredags skickade jag iväg ”Big City Life” till Bellingham, WA, USA.

Det är alltid en liten märklig känsla att sälja en tavla som flyttar lite längre, en liten separationsångest infinner sig samtidigt som jag blir väldigt stolt.

Tyvärr är svenska kronan så dålig i kurs så jag förlorade lite slantar. Jag gissar att jag kan ställa in det i webbutiken så jag måste ta en titt på det inför eventuella framtida försäljningar internationellt.

Det tog lite tid för tavlan att komma fram, och när den gjorde det kom det ett meddelande: ”The painting arrived and it looks amazing!

Är du intresserad av att se fler tavlor till salu så hittar du dem här ››
Och har du frågor hör du av dig här ››

Rulla till toppen