Två dagar kvar på Galleri Riddaren

Eva Olsson, Galleri Riddaren. Foto: Madeleine Aaraas
Eva Olsson, Galleri Riddaren. Foto: Madeleine Aaraas

Sitter i Galleri Riddaren och har lite mindre än två dagar kvar på den här utställningen.

Reflekterar över det här halvåret som det tagit att producera målningar, boka galleri, fixa ramar, planerat för vernissage, fixat så allt funkar med jobb och övriga när jag är i Stockholm i över en vecka. Och nu är det snart över.

Allt har gått över förväntan och jag känner mig otroligt glad och tacksam över alla fantastiskt fina besökare som varit i galleriet den här veckan. Gamla och nya vänner, familj och släktingar, kollegor och kunder, och turister från alla möjliga länder som varit här och besökt mig, tittat på konsten, haft tankar och upplevelser av att titta på mina tavlor.

Självklart skulle jag gärna sålt slut på allt, men jag är mycket tacksam över den försäljning som varit – så här långt är det 5 tavlor som flyttar till nya hem när jag stänger här imorgon. Dessutom har det kommit beställning på fine art prints. Fantastiskt roligt!

Spännande kommande projekt

Nu är det några små, men roliga, projekt som ligger i planeringen. Det första händer nu på torsdag natt när min målning ”New Angles of Life” ska vara med i ett musikframförande av Margin Alexander i ett projekt som går under namnet Nocturnal Tableaux”. Det är en betald live stream som man sedan ska kunna se via länk. Jag hoppas kunna lägga ut något här.

Jag blev kontaktad av Margin Alexander via Instagram där han sett min målning. Han frågade om jag ville en del i hans projekt och jag sa att om han tycker att min konst förmedlar musik så har jag uppnått mitt mål. Jag lyssnade på hans musik på Spotify och sa sedan Ok att vara med. Det ska bli väldigt spännande att se vad som blir av detta. Som jag förstår det så spelar han musik för varje konstverk som deltar. Och som sagt, jag lägger ut länk eller info till projektet så snart jag kan.

Och som alltid – hör av dig vid försäljning och samarbete ››

Rulla till toppen