Charity Art Expo

Eva Olsson Charity Art Expo
Eva Olsson, Charity Art Expo

Lördagen den 9 december är jag med på Charity Art Expo.

Såhär beskriver de sig själva:

Charity Art Expo är ett dynamiskt och levande konstevenemang som samlar konstnärer, gallerier, samlare och konstentusiaster i ett enda utrymme. Det fungerar som en plattform för konstnärer att sälja sina verk, gallerier för att möta nya talanger och besökare att uppskatta ett brett utbud av konstnärliga stilar och medier.

Evenemanget kommer att innehålla en fantastisk modevisning, samtida dansare och musikframträdanden av Calle Mantefors hiphopsångare och internationellt kända Therése Neaimé. Högprofilerade konstscenentusiaster från hela världen kommer att mingla med Stockholms elit för en god sak: WWF, hjälpa djur och planeten.

Charity Art Expo lockar en bred publik, inklusive konstsamlare, gallerister, konstentusiaster, inredningsarkitekter och allmänheten. Det är ett nav för att nätverka, köpa och sälja konstverk och få insikter i de senaste trenderna och utvecklingen på konstmarknaden.

Sammantaget är Charity Art Expo ett spännande och engagerande evenemang som hyllar kreativitet, främjar kontakter och ger en plattform för konstnärer och konstälskare att mötas i en livlig och inspirerande atmosfär.”

Det här känns som ett roligt och annorlunda event att delta i. Och det fina är ju att en viss del av intäkterna går till WWF, något som ligger mig väldigt nära hjärtat.

Jag tror att jag kommer ta med några småmålningar men även fine art prints och vykort.

Adress och biljett

Eventet äger rum på Sergel Hub, Sveavägen 10 a, Stockholm  kl 12-18

Det kostar 90 kr att gå in på CAE men du kan reservera din Early Bird Entrance biljett för 50 kr innan priset går upp från 1 oktober, klicka här ››

Läs mer ››

Rulla till toppen